Добредојдовте

Спортскиот центар "МОНДАНО" се наоѓа во склоп на гимназијата Јосип Броз Тито, во центарот на градот Скопје на улица “Димитрија Чуповски “бб Центарот располага со комплетно реновирани и опремени гардероби и туш кабини. Во рамките на спортскиот центар работи и кафе-ресторан за освежување и одмор како и посебно оградена игрална за деца.

Корисниците на спортскиот центар, можат да го користат паркингот на средното училиште, како и паркингот на театарот МНТ- центар (освен во термините кога се одржуваат престави).

Спортскиот центар работи од 08.00 до 01.00 часот.

ЦЕНОВНИК

Одмор и релаксација

Кафе - ресторан

***Се организира групно гледање на натпреварите од Лигата на шампиони, од Калчо лигата и Премиер лигата. Исто така, организираме роденденски и секаков вид на прослави.***

Игрална за деца

Додека Вие се рекреирате, Вашето дете ќе биде на безбедно и совршено ќе се забавува.

  • Вести и новости