"МОНДАНО СПОРТ"

Новости

24 АВГ

50% попуст за одбојка

ABВо соработка со Сакам Попуст овозможуваме 50% попуст на час изнајмување на одбојкарски терен, со редовна цена од 800 денари, а само за Вас 400 денари. Услови за користење: За искористување на понудата потребен е испечатен купон Акцијата важи до 17.09.2012 Последен термин за закажување е 00.00 часот

Од: Сакам попуст

Објавено на: 24 август, 2012

Клучни зборови: Одбојка, Песок, Спорт

24 АВГ

50% попуст за фудбал

ABBB Во соработка со Сакам Попуст овозможуваме 50% попуст на час изнајмување на фудбалски терен, со редовна цена од 1800 денари, а само за Вас 900 денари. Услови за користење: За искористување на понудата потребен е испечатен купон Акцијата важи до 10.09.2012 Последен термин за закажување е 00.00 часот

Од: Сакам попуст

Објавено на: 24 август, 2012

Клучни зборови: Фудбал, Терен, Спорт

24 АВГ

34% попуст за баскет

Во соработка со Сакам Попуст овозможуваме 34% попуст на час изнајмување на терен за баскет, со редовна цена од 600 денари, а само за Вас 400 денари. Услови за користење: За искористување на понудата потребен е испечатен купон Акцијата важи до 22.09.2012 Последен термин за закажување е 00.00 часот

Од: Сакам попуст

Објавено на: 24 август, 2012

Клучни зборови: Баскет, Кош, Спорт