"МОНДАНО СПОРТ"

Слободни термини-Слободните термини се објавуваат еден ден предхотно,и се променливи во текот на денот. Закажаниот термин не се откажува.

Резервација на: +389 078 30 88 92

 
6 Јули

Баскет

23:00 ч. – 00:00 ч. 

Фудбал-last minute -понуда (990 денари) Резервирај 078 30 88 92

22:00 ч. – 23:00 ч.

Одбојка

23:00 ч. – 00:00 ч.

Пинг Понг

23:00 ч. – 00:00 ч.